Posts

Boot verkopen

Boot verkopen, een paar regels De meeste booteigenaren besteden veel meer tijd en energie aan het kopen van een boot dan aan de verkoop ervan. Ze winkelen voorzichtig om de beste prijs te krijgen voordat ze overgaan tot de aankoop van een boot, maar drukken wel simpelweg een prijskaartje op de ramen en vergeten de gevolgen maar, wanneer ze willen verkopen. Het resultaat is dat sommige boten ver onder de werkelijke waarde verkocht worden, terwijl andere boten serieus overgewaardeerd op de markt komen.

Verhuur van campers

Verhuur van campers Zijn jullie gek op kamperen, maar vinden jullie het minder fijn om steeds de tent op te moeten zetten en houden jullie van wat meer comfort? Dan is een camper wellicht iets voor jullie. Kampeercentrum de Jong verhuurt allerlei soorten campers. Een camper is perfect voor als jullie kinderen hebben. Kinderen vinden de reis naar het warme zuiden vaak wat te lang duren, ze moeten dan uren stil in de auto zitten.

De diepte in met koffers: de HPRC koffer

Koffers worden veelvuldig gebruikt wanneer we bijvoorbeeld op reis gaan. Een koffer is een handig opbergsysteem. Koffers bestaan uit twee gelijke delen die op elkaar passen. Ze zijn hierbij aan een zijde voorzien van scharnieren. De meeste koffers van tegenwoordig kunnen worden afgesloten door middel van een cijferslot. Ook hebben de koffers tegenwoordig vaak meerdere handvatten. Er is op de koffer ook een handvat dat uitgetrokken kan worden. Dat is handig als de koffer voorzien is van wieltjes.